Elin Eriksson, ett år på CAB Healthcare nu, hur har det gått?

Du arbetar sedan en tid på CAB Healthcare, berätta lite om företaget och ditt uppdrag där

Elin, Du arbetar sedan en tid på CAB Healthcare, berätta lite om företaget och ditt uppdrag där.


CAB Healthcare är ett it-produktbolag som erbjuder lösningar till vårdsektorn, däribland Kuralink som är mitt huvudfokus. Kuralink är en samarbetsplattform som länkar samman vårdbeställare och vårdgivare i syfte att effektivisera hanteringen av att söka och boka vård. Sedan starten 2005 består vårdbeställarna framförallt av försäkringsbolag för att hjälpa sina försäkringstagare till vård genom Kuralink till privata vårdgivare. Mitt uppdrag är att utöka vårt engagemang inom två segment; offentlig vård och företagshälsa.Inom offentligvården handlar det om att bearbeta ett helt nytt segment för oss, men med en etablerad produkt på en annan marknad. Därför handlar det mycket om att skapa kännedom inom offentligvården kring hur Kuralink kan bidra och skapa värde. Inom företagshälsa finns ett antal kunder som använder Kuralink, här handlar det om att förvalta och utveckla det vi redan har för att göra Kuralink ännu mer ändamålsenlig för deras verksamhet och nå ut för att skapa värde till ännu fler nya kunder.

Med snart ett år i tjänsten, hur upplever du att uppdraget motsvarar dina förväntningar?


Jag upplever att mitt uppdrag går i linje med de förväntningarna jag hade inför min start på CAB Healthcare. Med två i princip nya segment att bearbeta gick jag in med inställningen att långsiktighet behöver vara i fokus, och det har jag blivit mött i då mina kollegor också ser detta som en långsiktig satsning. Uppdraget ger mig en riktning med stor frihet i att agera på det sätt jag tror på för att nå dit, och där jag har kompetenta och hjälpsamma kollegor som skapar en trygghet längs vägens gång.


Vad är viktigt för dig för att skapa en positiv utveckling framåt?


Efter ungefär ett år i tjänsten har min egen bild av vad Kuralink är och potentialen i vad Kuralink kan bidra med inom offentlig vård och företagshälsa både bekräftats och stärkts. Jag har en stark tro på vår produkt helt enkelt, vilket är viktigt för mig. Om inte jag tror på det jag erbjuder, varför ska någon annan göra det? Jag vill gå till jobbet och känna att jag gör något värdeskapande, vilket är anledningen till att jag sedan några år tillbaka arbetar med lösningar inom hälsa- och vårdsektorn. Mitt arbete på CAB Healthcare går helt i linje med denna drivkraft, och det tillsammans med frihet i uppdraget med stöd då det behövs är viktigt för mig för en positiv utveckling framåt. Jag ser fram emot en framtid på CAB Healthcare, och tack BOP för att ni länkade samman oss!

Kontakta oss

Vilka utmaningar har du idag? - hör gärna av dig!