Anne Holopainen
Anne Holopainen- Hur går det på nya jobbet?

Vad var det som lockade dig till Varner Supply och rollen som Warehouse Manager?

Jag hade ju inga tankar att byta jobb, så det var Based On People och Jon Spjuth som väckte mitt intresse för denna roll. Jag är så tacksam idag att du, Jon fortsatte att tro på mig 😊

Det som lockade var kombinationen av tre olika saker. Det första var att få leda verksamheten, och detta fantastiska lager som blir större och finare. Det andra var min blivande chef och de samtal vi hade i rekryteringsprocessen; en fantastisk person som valde mig fast jag verkligen betonade att jag är en jobbig jäkel och att det inte alltid blir lätt med mig. Det sista var helt enkelt hela verksamheten – rena drömmen att få arbeta i ett av Europas modernaste lager och en av Nordens största modekoncern med flera olika kedjor.  Vilka möjligheter för personlig utveckling! 

 

Vilka erfarenheter tar du med dig in i din nya roll?

Jag har tidigare arbetat på företag med en hel del automation men aldrig på den nivå som Varner Supply AB är. Jag tror mig besitta massvis med kunskaper och erfarenheter som behövs för att skapa världens bästa distributionscenter.  Och den kunskap jag inte har, kan andra komplettera med så länge passionen finns.  

Den viktigaste erfarenheten jag kommer med, oavsedd automation eller inte, är vikten av att förstå och motivera mina medarbetare. Det är människorna som skapar hjärtat och pulsen i företaget.

 

Har du några spaningar och reflektioner efter några månader i rollen?

Varner är ett kanonbra företag. Jag har världens bästa arbetsplats med fantastiska kollegor och medarbetare. Jag känner stolthet varje morgon när jag stiger in genom dörren. Bara att gå runt i produktionen, höra bandet rulla, se kartonger åka på banan på väg ut – möta en medarbetare med leendet på läpparna och få en trevlig hälsning -då blir jag varm i hela kroppen. Det finns utmaningar, men utmaningar för med sig möjligheter och det är roligt här varje dag!